Massage i Trelleborg

River Kwai Thaimassage är en butik som hjälper sina kunder med det mesta inom massage i Trelleborg och de hjälper alla personer som behöver deras hjälp. Förutom en vanlig massage så erbjuder de även thaimassage. Här nedan ska jag nu presentera vad för tjänster de har.

Thaimassage: Som är en väldigt effektiv behandling för att lindra dina eventuella besvär som du kan ha med värk, stelhet och det hjälper även till att minska din stress. Efter en behandling brukar den som fått sin thaimassage känna sig mjuk och avslappnad i kroppen, men samtidigt så kommer du känna dig pigg i sinnet.

Oljemassage: Är en mjukare sorts massage som inte är lika hård som den traditionella thaimassagen. Denna massage kommer ge dig ett emotionellt välbefinnande samt så kommer du känna dig väldigt avslappnad efteråt samt under massagens gång. Den kommer göra dina muskler mjuka och dina vävnader i din kropp kommer bli avslappnande.

Tantramassage: Denna massage gör att mer än din värkande rygg eller axlar kommer slappna av. Varenda liten del av din kropp kommer tas omhand och inte ett område väljs bort. Det är vanligt att personer blir förvånande över att de kan bli så avslappnade när de blir upphetsade, men denna massage syfte är att tillfredsställa och koppla hela ditt vägen på en gång.

Aromamassage: Denna massage är väldigt avslappnande och mjuk och den blandas med aromaterapi. Under massagens gång används eteriska oljor till huden samt för doftsinnet. Dessa oljor har positiva egenskaper.