www.holmakonst.se
Valutor:
billiga kläder,blusar dam,klänningar dam,billiga t shirts
<
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


1.Shipping & Return Policy

Frakt till hela världen och du behöver inte betala någon försäljningsskatt eller någon annan hidding kostnad. Vi lovar den snabba leveransen.

Våra produkter skickas ut varje dag, från måndag till fredag, utom helgdagar. De flesta beställningar som ställs på vardagar kommer att skickas samma dag, medan beställningar som läggs på helgen kommer att skickas följande måndag. När vi skickat ut produkten får du ett mail från oss med ditt spårningsnummer. 12 timmar senare får du ditt spårningsnummer, du kommer att kunna spåra din beställning online på
ems.com.cn/english.html

Leveranstid beror på destinationsland. Leveranstiden är 3-5 dagar

2.Return policy

Din tillfredsställelse är det vi strävar efter. Vi erbjuder en omfattande avkastningspolitik för att se till att en gång du äger produkten. Men fraktkostnaden kommer inte att bli återbetalning.

Vi accepterar avkastning för utbyte eller återbetalning av följande skäl:

1. Fraktfel

2. Skadade varor

Returförfrågningar bör vara kontakta oss för att förklara returanvändarna inom 3 dagar efter mottagandet. Föremål ska returneras i oanvänd tillstånd och originalförpackning. Avkastningsavgiften måste vara på kundens bekostnad.

För varje returanmälan motiverad av en kvalitetsproblem skulle kunden bli instruerad att skicka bilder av de upptäckta defekterna till vår kundservicepersonal, för att vi ska kunna validera det faktum att produkten är defekt. Vänligen maila oss med ett spårningsnummer för din retur. När vi har fått ditt returpaket, kommer vi att återbetala eller byta ut varor till dig.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2018 www.holmakonst.se